Okcategoryrad

10 irriterande misstag frånskilda kvinnor

Fixa dem – och ett nytt äktenskap får dig inte att vänta.

Att bryta upp är inte lätt för de flesta. Livet slutar dock inte där, vilket innebär att du måste hitta styrkan för att överleva bitterhetens förlust och börja allt från grunden. Och för detta bör du under inga omständigheter göra följande misstag.

1. Delta i självkritik

Efter en svår skilsmässa från en en gång älskad man förblir smärta och förbittring i hjärtat. Och det mest obehagliga är den förtryckande skuldkänslan, som får dig att spela om smärtsamma situationer i huvudet om och om igen. Du kan och borde sörja ett tag, men då måste du definitivt förlåta dig själv för allt som du anser vara skyldigt för (bekännelse och avlösning kan hjälpa troende).

2. Det är för tidigt att börja träffa

Många kvinnor börjar panik söka efter en ny man för att fylla det tomrum som bildas i livet. Detta leder vanligtvis inte till något bra, förutom besvikelse. En viss period av ensamhet behövs (vanligtvis är det hälften av det tidigare förhållandet i tid) för att analysera alla olösta problem med den tidigare partnern, för att inte överföra dem till den ny valda.

3. Bli förolämpad av hela motsatt kön

Man bör inte följa en ganska många kategorier av bittra skilsmässor, för vilka nu ”alla män är getter”. Det är inte sant. Kanske var det så i ditt speciella fall, men det är helt orättvist i förhållande till massan av utmärkta män, bland vilka du måste leta efter en ny partner..

4. Stäng dig själv och dina erfarenheter

Tvärtom måste du korsa det förflutna och börja kommunicera med olika människor, inklusive män. Le till dem, titta på dem, svara på deras komplimanger, registrera dig på dejtingsajter, inklusive utländska, försök att gå på snabba datum och i allmänhet besöka platser där män kan träffa dig oftare.

5. Anser dig vara värdelös

Om orsaken till separationen var sviket från sin make, börjar kvinnan plåga sig själv med frågor ”Varför är jag värre än henne?” och ”Vad är det för fel på mig?” I inget fall bör man bedriva sådan självflagellering. Du borde inte ens tro att ingen behöver dig efter en skilsmässa. När du pratar med nya män bör du känna dig som den vackraste och mest önskvärda..

6. Tala dåligt om din före detta make

Vanligtvis är båda till viss del skyldiga till att makarna separeras. Därför är det åtminstone felaktigt att skylla på ditt ex för alla dödssynder. Prata om honom antingen bra eller ingenting! Det finns inget behov av att berätta detaljerna i skilsmässan, men det finns inget behov av att hålla tyst. Du kan säga det mest neutrala: var inte överens med karaktärerna.

7. Bygg illusoriska drömmar

Efter att ha gått igenom skilsmässa börjar en kvinna inse vad hon saknade i sin före detta make och vad hon behöver leta efter i en ny partner. Du bör dock inte gå till ytterligheter och hoppas att en sexig riddare på en vit häst kommer till dig utan dåliga vanor och bostadsproblem. För det första är det nödvändigt att bli värdig en sådan riddare och för det andra att inse att det viktigaste inte är materiell rikedom, utan en intern förbindelse med en älskad, som måste accepteras fullständigt som han är.

8. Grip dina erfarenheter

Det finns många alternativ för att gripa: detta är en specifik godisupptagning, överdriven konsumtion av alkohol, såväl som rökning, shopping, sociala nätverk osv. Beroende beror mycket snabbt, och en stor dos av ett ”lugnande” börjar krävas för att lugna sig.

9. Spionera på ex-makeens liv

Vissa kvinnor börjar agera som riktiga detektiver, samlar in information om sin ex-make själva eller kopplar samman gemensamma vänner och bekanta. Deras mål är att bevisa för sig själv att hans liv är värre än i det tidigare förhållandet. Detta skapar en missbruk som stör ditt eget liv. Du måste släppa exet psykologiskt och till och med önska honom lycka i senare liv – då kommer lycka snarare att le till dig..

10. Rädsla för att allt kommer att bli dåligt i ett nytt förhållande.

Framgången med ett nytt förhållande beror mycket på hur du ställer in dig för att börja träffa igen och leta efter ny kärlek. Om du är rädd att du kommer att hitta någon som ditt ex, kommer det inte att göra dig något bra. Upprepa oftare: ”Jag kommer att hitta mitt öde och jag kommer att bli lycklig!” När allt kommer omkring, hur snart glada händelser kommer in i våra liv beror på hur vi programmerar oss själva..

Expertutlåtande

Natalia Shevtsova, psykolog:

– Ack, inte alla äktenskap lever lyckligt. Ibland går paret ihop. Vissa går snabbt in i nya relationer, medan andra inte kan glömma det förra i flera år. Jag skulle vilja notera att skilsmässa och separation från en partner tar andra och tredje platsen i tabellen över social anpassning av Holmes och Ray, vilket är en verklig anledning till svår stress och ångest för både kvinnor och män. I händelse av ett uppbrott måste du ge dig själv tid att uppleva de känslor som orsakas av denna händelse och vidta nödvändiga åtgärder för att hjälpa dig själv att komma igenom denna svåra period. Om du känner dig arg och förolämpad, ställ dig själv frågan: ”Vilken roll spelade jag i den situation som skadade mig?” Du ska inte strö aska på huvudet och skylla dig själv för allt. Du måste försöka ta en nykter titt på situationen utifrån. Genom att analysera kan du se motivet för din partners handling och lära dig av den här användbara upplevelsen som hjälper dig i framtiden. Och viktigast av allt, det kommer att hjälpa till att förstå och släppa situationen så att destruktiva känslor av förbittring inte gör ditt nya liv mörkare..