Okcategoryrad

10 viktiga egenskaper för att locka en stark och framgångsrik man

Vill du? Match! För att attrahera den perfekta följeslagaren måste du själv ha vissa karaktärsdrag. Ta reda på vad.

Många tjejer vill se en värdig följeslagare bredvid dem som alltid kommer att skydda och vara ett pålitligt stöd. Men inte alla lyckas möta detta och vinna hans hjärta. Frågan är, vilka egenskaper behöver du själv för att locka just en sådan man. Vi har valt de tio viktigaste.

Kvinnlighet

Trite men sant: motsatser lockar. Skapa en harmonisk enhet, som yin och yang i östlig filosofi. Så om du lockas av män i vilka början av yang uttalas, måste du själv vara personifieringen av yin. Börja med utseendet: dike det sportiga utseendet, tjocka skrymmande jackor eller jeans i alla väder till förmån för feminina silhuetter, klänningar och tunna klackar. Byt en slät, grafisk frisyr till slarviga mjuka lockar, en strikt frisyr till långsträckta strängar. Och i din egen karaktär, leta efter feminina funktioner: tillåt dig ofta att vara svag, mjuk och kompatibel.

Förmågan att lyssna

Naturligtvis är du en intressant person och du har något att berätta för din utvalda om. Men du behöver en manlig ledare, eller hur? Så låt honom vara en ledare i din kommunikation: låt honom prata om vad som är intressant för honom, prata om hans prestationer, dela sina egna åsikter om vad som händer runt omkring. Detta betyder inte att du bara ska vara tyst och nicka som en kinesisk dummy. Ordlösa lyssnare är inte intresserade av någon. Men de som verkligen brinner för historien, gräver in i detaljerna, ställer förtydligande frågor, beundrar och går med i diskussionen vid rätt stunder, värda sin vikt i guld! Bli en idealisk lyssnare för en man – och du märker inte själv hur han börjar lyssna på dig.

Villighet att dela sina intressen

Du var nog tvungen att lägga märke till: en vän gifte sig med en cyklist – och nu åker hon på motorcykel, grannen är gift med en resälskare – och bokstavligen från dagen för bröllopet har hon rest runt världen med honom, även om hon tidigare var hemma. Av någon anledning är det det rättvisa könet som ofta antar och accepterar de troendes vanor och förmaningar. Så om det finns en stark man bredvid dig kommer han definitivt att uppskatta ditt uppriktiga intresse för det han brinner passionerat för. Och om du också lyckas med ett nytt företag för dig, kommer du att vara riktigt stolt över dig. Det finns dock en sak. Om din valda är emot ditt deltagande i terränglopp eller jaktturer, eftersom han anser att dessa aktiviteter är hans rent manliga territorium, försök inte att insistera. Stanna en huskatt och vänta på din hjälte på den lugna stranden.

Förmågan att skapa mysighet

En stark man behöver en pålitlig bak. Han borde veta att komfort, utsökt lunch och din oro alltid väntar på honom hemma. Därför, om du varje dag rusar någonstans med ditt företag, bygger en karriär och hatar vardagen, var då beredd på att mannen som kommer att acceptera och uppskatta dig inte kommer från kategorin starka och framgångsrika. Men han kommer lätt att stå upp mot spisen när du inte har tid, kommer att pruta med dina barn, och när du kommer utmattad hem sträcker han tårna. Gillar du inte dessa? Lyssna sedan på dig själv – kanske är du redan redo att inte bara bli kär i en riktig ledare utan också att byta till att slingra ett familjen bo och omge din älskade med värme och ömhet.

Flexibilitet

Mannen sa – det gjorde mannen. Att vara trogen mot ditt ord är bra, eller hur? Men han har också en nackdel. En man som är van att ta ansvar och fatta allvarliga beslut kan inte bara vara envis utan också envis. Att överge planerna, att ändra din attityd är som en reträtt för honom. Så du måste göra eftergifter. Ju mer diplomatisk och påfallande du lär dig att göra detta, desto bättre..

Behov av skydd

Du kan ha en järnkaraktär och en stålvilja, men i din älskade mans ögon borde du vara åtminstone lite svag och försvarslös. Han måste känna att du behöver hans starka axel, uppfatta honom som en modig riddare som kan skydda dig från motgångar och problem. Även om du aldrig kommer in i dem. Även om hon under andra omständigheter skulle ha gjort ett bra jobb själv. Men vill du inte befinna dig i andra omständigheter? Var inte rädd för att be om hjälp från en nära och kära och acceptera den med tacksamhet..

Lätt att lyfta

”Älskling, vad planerar du för kvällen? Jag hoppas inte, för vi flyger till Paris. ” Drömmer du om att din utvalda kommer att glädja dig med sådana överraskningar? Då ska du själv vara redo när som helst att hoppa ur sin plats och rusa till och med världens ändar. För att göra detta måste du gå runt i alla butiker, boka en tid i förväg för en manikyr och packa din resväska i tre dagar? Tja, bli inte förolämpad om din prins rusar iväg på en vit häst utan dig.

Håll kritik för dig själv

Det är osannolikt att en stark man kommer att tåla det faktum att han ständigt förvisas, dras tillbaka och upprörd med anmärkningar: ”Du förstår ingenting om detta”, ”Du gjorde allt fel!”, ”Gör vad jag säger dig.” Han vill inte se henpecked i vänner, och inte ens i hans egna. Betyder detta att han inte är redo att acceptera råd från sin älskade kvinna? Självklart inte. Frågan är, hur ger du dessa råd. Kritisera inte, utan beröm, var inte upprörd, utan beundra. Och kom ihåg att det är bättre att vara tyst och låta honom vara sig själv, till och med göra misstag, än att göra en skandal och uppnå sitt mål genom att ungefär trampa på det manliga egot.

Förmågan att vara intressant

Här är en paradox – ibland verkar det som om en kvinna är idealisk, vet hur man lyssnar och hör, tar hand om sin älskade, beundrar honom och accepterar allt han gör. Samtidigt, någon gång blir hon helt ointressant för sin utvalda. Och att återfå detta intresse är nästan omöjligt. Detta händer när den andra hälften lever i reflekterat ljus från sin starkare följeslagare, förlorar sig själv och sin individualitet. Så du måste lyckas kombinera sådana olika kvaliteter i dig själv och förbli ljus och också framgångsrik i något..

Extern överklagande

Titta på fruarna till presidenter, kungar eller oligarker. De är inte perfekta, de har inte alltid modellparametrar och kan till exempel vara mycket äldre än de män som älskar dem. Men hur de vet hur de ska bete sig i samhället, hur de presenterar sig och hur högt de värdesätter! Förmågan att uppträda med värdighet, betona dina bästa egenskaper och dölja brister, yttre glans och inre attraktivitet – allt detta hjälper dig att locka din drömman. Och för att se till att bara du ska vara bredvid honom!