Okcategoryrad

15 tips från min pappa som hjälpte mig att hitta kärlek

Mycket rörande instruktioner som slog i hjärtat!

Det finns många andliga och mentala kopplingar i världen, men en av de mest kosmiska är bandet mellan fäder och döttrar potensmedel på nätet. … Kärleken till starka och brutala pappor för sina vackra prinsessor är en separat konstform. Och det verkar som till och med män håller med uttrycket att den enda kvinnan de är redo att springa efter och förlåter allt är deras dotter. Det finns en åsikt att döttrar oftare är ännu mer som pappor än söner. Se själv med exempel på stjärnor!

Flickor växer och fäder växer också oroliga för deras döttrars framtida liv, för deras uppväxt, kärlek och pojkar. För att pappor ska erkänna att deras älskling redan har vuxit upp och blivit ganska vuxen, så mycket att hon tog en kille till huset för att träffas, det här är deras personliga, lilla fars Armageddon! Hon håller en mans hand och det här är ingen pappa.

Och hur smärtsamt är det för föräldrar när deras barn väljer fel och när mammor och pappor ger råd från höjdpunkten av livserfarenhet och barnen borstar bort dem och säger:

”Ja, jag vet bättre vad jag behöver! Och ditt råd är någon form av hälsningar från Mesozoic! ”

Och bara när vi bränner oss, kom bara ihåg orden från våra ”forntida” förfäder och förstå hela djupet av varje fras.

Jag är inte heller något undantag! Jag lyssnade inte på min fars ord, som berättade för mig vad en man borde vara och gjorde misstaget att gifta sig med fel man. Efter skilsmässan analyserade jag varje pappas ord och undrade varför jag inte lyssnade på hans råd, för vår familj är ett exempel för mig på hur jag vill bo med min man. Sedan barndomen har nästan magi pågått i min familj: min pappa skyndade hem från jobbet varje dag, min mamma var alltid orolig för att hon inte hade tid att avsluta middagen innan hans ankomst, jag hittade dem mer än en gång skrattande i köket, och om jag tittade på filmer, då bara i en omfamning!

Det var min fars råd om hur man skulle hitta en bra man och framgångsrikt gifta sig som hjälpte mig att möta min kärlek.

15 kloka råd från en far om hur man hittar kärleken

1. Leta inte efter en rik man

Det är viktigt att en person kan och är villig att arbeta. Familjen måste börja om från början när du inte har fransk parfym, och han har en cool utländsk bil, men du är fortfarande glad! När du går till framgång och välstånd tillsammans kommer du att uppskatta den vanligaste kvällen hemma i soffan och titta på en film..

2. Du känner igen din kärlek i ögonen

De kommer att vara snälla och titta in i själen och inte vara avslappnade. De kommer att brinna med livets eld, och från dem kommer du att förstå att den här personen inte kommer att förråda eller lura.

3. Förvänta dig inte vackra gärningar från en man varje dag.

Det är bara i en saga som älskare sjunger sånger, håller hand och dansar. En bra man är upptagen med att se till att du har ett tak över huvudet, så att du inte behöver någonting och det alltid finns mat i kylen! Och det tar mycket ansträngning.

4. Tills du älskar dig själv

Du kommer inte att vara lycklig ensam, och en man kommer inte att älska dig verkligen! Inse att du är vacker, smart och snygg, skäm bort dig själv med alla möjliga feminina saker, och då kommer en man att bli fascinerad av dig och vill vara den som skämmer bort dig..

5. En värdig man kommer att älska helt

Han kommer att älska dig för vad du själv anser vara dina brister och brister. Spring långt om de försöker göra om dig eller berätta vad som är fel med dig och vad som bör ändras!

6. Du kommer definitivt att träffa honom

Även om det verkar för dig att du inte hittar den du drömmer om, att det inte finns någon sådan man, och du är ensam så länge eftersom dina krav är för höga, bör du veta att du har fel. Om du inte kan träffa den på länge betyder det att ödet förbereder dig för något väldigt coolt!

7. Se världen utan rosfärgade glasögon

Det är svårt och inte alls romantiskt, men det här är det enda sättet att se den verkliga bilden. Om en man pratar om hur cool han körde en cykel och lämnade polisen, borde du inte se fascinerat på honom, som James Bond, men förstå att detta inte är coolt, det är farligt, det är dumt!

8. Matcha mannen du drömmer om

Medan du väntar på ett möte med sann kärlek, glöm inte att män också har sina egna kriterier. Utveckla, läs, håll din kropp i form, se ditt utseende – det här är alla bonusar i din spargris.

9. Låt dig inte skadas

Det är svårt att urskilja kärnan bakom att bli kär, så när din man är olämplig att prata med dig eller uppträda kommer du antagligen att tro att han är skyldig i något och kommer att hålla tyst om förolämpningar eller påtal. Föreställ dig i sådana ögonblick att de kommer att behandla din dotter på samma sätt..

10. Var uppmärksam på de små sakerna

Den presenterade telefonen av den senaste modellen är naturligtvis cool! Men om det inte finns något annat bakom denna handling, så är allt detta damm! Tvätta disken efter semestern, när du är trött, hjälp med att förbereda middagen om du inte har tid, låt dig inte bära tunga saker, krama dig när du plötsligt blir ledsen utan anledning (ni kvinnor gör det ofta?!) – det här är nuets egenskaper kärleksfull man.

11. Bär inte allt på dig själv

Kvinnor tar ofta hand om sig själva, skämmer bort män och säger sedan: ”Han gör ingenting alls!” Naturligtvis är han redan van vid att inte behöva göra någonting. Gör exakt hälften för ditt förhållande, den andra hälften på det!

12. Allmän syn på livet är viktig

De säger att motsatser lockar. Men de glömmer att tillägga att enhetens åsikter är viktigt för kärleken. Du kommer att träffa en person som är mycket lik dig, och du kommer att bli förvånad över att detta händer! Han kommer att vara lika stark och klok, gå vilse och trött på att vänta på den. Kanske kommer han redan att ha ärr i hjärtat, men genom att välja varandra kommer du att göra ett välgrundat val. En för livet!

13. Lyssna på ditt hjärta

När du träffar rätt person kommer varje cell i din kropp att skrika om det. Och viktigast av allt kommer ditt hjärta att berätta om det. Lyssna på den, den vet alltid vad som är bäst! Om han är densamma kommer du inte att tänka ”Kommer mamma / pappa / flickvän att gilla honom” eller ”Är jag verkligen kär i honom?” Allt kommer att hända av sig själv och mycket enkelt.

14. Du kommer att älska honom helt

Delvis är kärlek en blandning av fysik och kemi i kroppen. Därför kommer din älskade person att vara trevlig för dig i allt: han kommer att ha en lukt som passar dig, röstens klang, ansiktsuttryck … Om något i en person stöter på dig är det inte din person.

15. Han borde vara din vän

Hitta någon som blir din vän först, inte din älskare! Att prata med varandra är en av de mest värdefulla sakerna i denna värld. Tillsammans ska du vara intressant och rolig.