Okcategoryrad

3 fel sätt att få en man intresserad

Experten berättade varför det är så farligt att försöka bli kär i en man.

20 oktober 2019

En av de viktigaste förutsättningarna för just denna medborgare att köra till tjänsten som din älskade är nivån på hans intresse för dig.

Mila Levchik

Populär bloggare, expert och tränare i frågan om relationerna mellan män och kvinnor.

Mitt mål är att förmedla kvinnor kunskapen om värdighet och holistisk personlighetsutveckling.

Har du fått veta att det inte är värt att spendera tid med en man som inte ser dig tom? Du bör inte ens listigt driva honom till tanken att du är kvinnan i hans drömmar med huvudstad J. Allt detta är ett säkert sätt att få problem med en ointresserad och kall partner.

Alla dessa ”förälska”, ”locka uppmärksamhet”, ”charm” handlar främst om manipulationer som ger en tillfällig effekt. För ett par år maximalt.

Här är vad du ska göra under inga omständigheter

Låtsas vara kvinnan i hans drömmar

Så du pratar, och han är som, ”Jag är vegan.” Du tänker: ”Åh, jävla!” Och säg själv: ”Och jag också.” Det är, du, baserat på hans berättelser, anpassar din legend till begäran. Säg hej, pojke, kan du se mig? Jag är vad du behöver! När allt kommer omkring, även om du vilseleder honom, kommer det antingen att avslöjas mycket snart, eller så måste du begå systemiskt våld mot dig själv..

Närbild Hachiko

Och det är hjärtskärande att vänta tills han känner igen kärleken i dig och mognar för att ta dig in i ett seriöst förhållande eller åtminstone till sängs. Slösa bort din tid på någon som redan säger till dig: du är inte den för vilken jag är barfota för en bukett genom snödrivorna. Och du vill spendera hela ditt liv på det. Säg mig, kan Hachiko leva ett normalt hundliv längre? Jag kunde, men jag stannade vid stationen och led. Så du behöver inte kämpa för en staty av ditt namn mitt i väntrummet..

Manipulation

Jag får det till varje pris, drar det till sängs, skjuter alla rivaler och kommer ut som segrare. Massor av hemska misstag! Om du påtvingar en man som inte är intresserad av dig, älskar du honom mer än dig själv. Det är skadligt! Sluta omedelbart!

Så varför inte jaga efter någon du verkligen gillar, men inte särskilt intresserad av?

Han gjorde ingenting för dig, men du gillar det redan så mycket att du är redo för heroiska ansträngningar. Så det räcker för honom att vara sig själv, och du måste vända med en söm utåt.

Du är inte lika intresserad, du är mycket mer intresserad. Det betyder att när du diskuterar gemensamma planer, villkor och gränser kommer du att börja anpassa, snälla och skapa en komfortzon för honom så att han inte glider bort. Men han är inte för dig.

Förförelse är bra för ett tillfälligt sexuellt äventyr, men i det långa loppet kommer du förr eller senare att känna att hans sympati är nedåt, du måste ständigt ordna någon form av cirkus med hästar för att behålla hans intresse. Du känner dig inte säker, älskad.

En person som satsar mycket på att få någon runt är nedsänkt i ett codependent förhållande. Så du hör: ”Om du inte gillar det, gå iväg”, och det blir slutligen klart för dig att du faktiskt är på kroken, alla sådana förförare.

Din självkänsla kommer att sjunka till en djup botten, för du kommer att ha konstanta, direkta bevis för att du ”inte har något att älska”, och även jag kommer inte att bevisa något annat..

En mans frivilliga och medvetna val av sin kvinna säkerställer att han inte bara intresserar sig för sin egen utan också för hennes lycka. Det betyder att han är lämplig för förhandlingar och relationer. Och den som inte märkte dig, men du blev kär i honom, är endast lämplig för rollen som mästare och konsument av dina tjänster. Så är det värt att engagera sig i ett sådant hopplöst projekt?