Okcategoryrad

7 saker din man behöver göra varje dag

Experten talade om hur man tar hand om din nära och kära.

Marina Abravitova

1. Prata om dina känslor

Det säger sig självt att du älskar din man. Men vad hindrar dig från att påminna honom om det en gång till? Skriv till exempel en anteckning och lämna den på en framträdande plats eller skicka ett meddelande till en av de snabbmeddelanden som ni båda använder. Att höra kärleksförklaringar är inte bara trevligt utan också mycket användbart för att stärka relationer.

2. Tacka

Det är viktigt för någon man att höra ord om erkännande och tacksamhet från sin älskade kvinna. Detta är hans grundläggande behov. Så han förstår att han uppskattas och respekteras, att han inte gör ansträngningar förgäves, de värdesätter honom. Förmodligen fäster vi för vår del inte ordet ”tack” så mycket eller det verkar för oss att det inte är så viktigt – vi gör inte mindre, men vi sjunger inte beröm för det. Den materiella sidan av frågan, åtgärder är viktigare för oss. Men den genomsnittliga mannen är ordnad annorlunda – för honom är hans älskade kvinnas godkännande och tacksamhet i första hand. Det är det som sedan tidens början har inspirerat representanter för mänsklighetens starka hälft att agera i hjärtat av en dam i hjärtat. Tack därför din man oftare – och du kommer att se hur det kommer att inspirera honom till bedrifter..

3. Ordna överraskningar

Ja det är det! Inte bara bör vi förvänta oss överraskningar från våra män, men de borde också komma från oss. När allt kommer omkring är det omöjligt att bara ta konsumentens ställning i ett förhållande. Dessutom kräver de inte mycket av oss – en utsökt middag med levande ljus, en romantisk miljö, nya spetsunderkläder, massage och allt som följer kan bli en överraskning. Det är värt mycket att visa fantasi i ett förhållande. Och om det handlar om gåvor, måste du erkänna att de också kan kategoriseras som ”överraskningar”, då är det mycket viktigt att inte bara gå från hans förmågor utan också hans hobbyer och önskningar. Du kan ge något som inte är särskilt dyrt, men samtidigt värdefullt för din man – till exempel biljetter till en konsert med din favoritartist, en del nishtyaki för hans hobby. Det är mycket viktigt att förstå vad en man älskar och att agera därefter..

4. Kramar och kyssar

Det verkar som en självklar punkt, men hur ofta i livets liv och rörelse glömmer vi att bara kyssa vår älskade på kinden eller krama honom precis så. Under tiden leder bristen på taktilitet till förlust av känslomässig koppling hos ett par, separation mellan makar, framväxten av relationer på sidan och andra obehagliga problem.

5. Skyll inte

Vi älskar det här! Men ändå måste du tydligt förstå ögonblicket när det är dags att stoppa i din vardagliga terrorism. Ett hem för alla män är en plats för avkoppling och vila. Men ibland uppstår en situation att i stället för avkoppling väntar en träningsplats med oupphörliga fientligheter där. För där väntar du och dina eviga anspråk på honom. Kanske borde du fortfarande sakta ner om du verkligen älskar honom? Från det faktum att du kommer att terrorisera honom oändligt, kommer han inte att bli bättre, rikare och mer framgångsrik. Dessutom finns det sätt att motivera en man mycket mer effektivt. Vilken sort? Kärlek, stöd, frasen ”Jag tror på dig, älskling! Du kommer lyckas. ” Fråga inte det omöjliga.

6. Gå för att träffas

Jag vet hur dessa eviga vänner irriterar oss, reser med dem, fiske, jakt, airsoft och så vidare. Men män har alltid varit så! Det är viktigt för dem att kommunicera med sin egen typ, så att de mår bäst, tävlar och uppnår framgång. Detta är deras enda mer grundläggande behov, som måste förstås och accepteras och, om möjligt, försöka att inte störa dessa möten med ett kollektiv av likasinnade människor..

7. Laga mat åt honom

Utan denna artikel, ingenstans. Men ändå … Det verkar som om vi alltid lagar mat för dem, men det visar sig – nej. Vi förbereder det som är bekvämt för oss, för vilka det finns tid för att inte luras etc. Och de har alltid något de älskar, och de vill verkligen bli konsulterade med dem då och då: ”Vad ska du laga i dag, kära?” Det är mycket viktigt för dem att du åtminstone ibland lagar personligt åt dem..