Okcategoryrad

Gör dig redo för första dagen: detaljerade instruktioner

Första dejten är 100% av tiden spännande och stressande. Att se bäst ut, att inte vara fångad i dofter och kläder, inte överdriva det med smink, att inte tappa ansiktet under en konversation … För att vara på topp bör du utföra en omfattande mobilisering av dig själv.

Så ditt visitkort sjönk inte i de svarta hålen i plånboken, och han ringde fortfarande. Jag ringde och gjorde en tid. Och nu hoppar ditt hjärta ut ur bröstet i väntan på tiden för C. Och det finns fortfarande så mycket att göra! Det är bra om datumet inte är imorgon, och du har minst ett par dagar på dig att stärka baksidan. I det här fallet, låt oss se vad du kan göra.

De hälsas av kläder

Kropp

Du kan få manikyr och pedikyr i tid. Även om det är vinter ute och du inte planerar att omedelbart gå med en ny herre till poolen, bastun, sängen eller spela kort för att klä av dig, är en pedikyr ett absolut nödvändigt villkor. Tänk på Freken Bock och hennes sulor. Ja, chansen att din vinröda lack kommer att uppskattas är liten, men du, du kommer att veta att du är perfekt för dina fingertoppar..

Hår

En riktig kvinna kan klä sig i en klänning från klädmarknaden, men hennes huvud ska se ut som om det just har varit i händerna på landets bästa stylist. Experimentera med bilder under din mästares vaksamma öga. Kanske är det dags att uppdatera din färg eller höjdpunkter. Bara inte ändra bilden drastiskt: om han bjöd in en släthårig brunett på ett datum är det osannolikt att en blondin i lockar kommer att vara en bra överraskning..

Ansikte

Det är dags att besöka en kosmetolog. Gud förbjuder dig att göra städning inför ett datum! Även de mest ofarliga ultraljudsteknikerna lämnar märken i ansiktet. Prata med din kosmetolog och ta en skal. Huden kommer att se fräsch och vacker ut. Det viktigaste är att inte överdriva det med smink senare. Även om ditt datum är på kvällen kommer en ljus kvällsmakeup att vara extremt olämplig i en biograf, mellankafé eller på vägarna till Botaniska trädgården. Naturligtvis, om din beau i förväg har förklarat att han vill ta dig till middag på en pretentiös restaurang och lyssna på opera, måste sminken matcha. I andra fall bör naturliga toner fortfarande prioriteras. Som praxis visar tycker inte män om ljust målade kvinnor. Du kommer fortfarande att ha tid att visa honom behärskningen av tekniken att kompensera dig själv utan erkännande vid det tredje eller fjärde datumet. Låt honom veta att du är annorlunda.

Utrusta

Valet av outfit beror helt på vilka planer du har. Det är bättre att fråga din fan omedelbart vilket format det första mötet kommer att vara i. Plötsligt kommer han att slås i huvudet för att ordna det första mötet vid klätterväggen eller gokart, och du har på dig en aftonklänning och stilettklackar. En dyr restaurang i jeans är också noncomilfo. Att gå i parken på kvällarna i plattformskängor eller en kort kjol är ett ganska tvivelaktigt nöje. Så fråga, tveka inte. Om du bestämmer dig för att inte förstöra din överraskning finns det flera typer av mångsidig garderob. Så, till exempel, vanliga byxor med en söt turtleneck, blus och / eller jacka ovanpå passar nästan överallt. I kombination med bekväma, men vackra och snygga skor, passar de både för restaurangsamlingar och promenader.

Doft

Det är inte värt att hälla parfym på så att sparvar faller i farten inom en radie av 10 meter från dig. Lätt arom, luftig sillage, mysterium i ögonen.

Eskorteras genom sinnet

Så du är perfekt till hands, du är doftande och blommande, mannen slås på plats. Det svåraste och mest avgörande ögonblicket kommer: den första ”live” kommunikationen en-mot-en. Råden är lika enkla som allt som är genialt: om du tvivlar på något, ska du tysta bättre. Och le mer.

Kom ihåg att människor älskar att prata om sig själva mycket mer än att lyssna. Du har fortfarande tid om dig själv, låt oss prata om honom för nu. Samtidigt får du möjlighet att bedöma riktigheten av ditt val. Och plötsligt, direkt från fladdermusen, förklarar han att han inte kan föreställa sig livet utan en mamma i nästa rum, eller, säg, är förtjust i BDSM. Om en man fortfarande tillhör kategorin tysta lyssnare, ska du inte dumpa hela hans biografi på två timmar. En kvinna utan ett förflutet är mycket mer attraktivt i mäns ögon än en kvinna, i vars biografi för en man det inte finns ett enda gap. Lämna honom möjlighet att känna igen dig ”i portioner”. Dessutom är en lång återberättelse av biografier, för det första tröttsamma, och för det andra finns det en risk att bli lurad och säga för mycket. Bättre prata med honom om filmer och böcker. Eller om länderna i världen. Alla neutrala ämnen som du talar flytande är bra för en första konversation..

Men vad du definitivt inte borde göra på första dejten:

Missbruka alkoholhaltiga drycker

Slå på mat som om du inte har matats på ett år

Gå med en gentleman till sitt hem

Bjud in honom till din plats

Prata om ex-män

Visa ett ökat intresse för hans ekonomiska situation

Uppför dig trotsigt

Föra långa samtal i telefon med mamma och flickvänner (det är i allmänhet bättre att stänga av telefonen eller sätta den i ”tyst” -läge)

Frågar om han kommer att bjuda in dig igen

Gör långsiktiga planer för att plantera ett träd, bygga ett hus och dela barn