Okcategoryrad

Hur man känner igen en mans sociala status på första dejten

Första dejten – test, poäng och dom. Lämna det i vänzonen? Bli kär? Göra planer för framtiden? Ta bort från kontakter? – intuition tillåter dig inte alltid att bedöma om en kandidat är värdig framför dig för det första utbytet av artighet och feromoner. Min ironiska guide till symbolernas bild och status hjälper dig att avgöra om en gentleman står framför dig om ett par timmars möte.

Ksenia Ferz bild- och etikettinstruktör, utgivare av den aristokratiska sammandragningen LoyalRoyal.me och encyklopedin för bild, etikett och konsten att leva AristoTwist.ru delar hemligheterna för hur man känner igen smaken och klassen hos din motsvarighet vid det första stadsdatumet.

Enligt etikett är det vanligt att träffa första dagen på en offentlig plats, eller som de vill säga, på neutralt territorium: gentleman stannar inte för damen. Det vill säga, oavsett hur mycket du vill utvärdera en mans smak och klass av bilens märke från de första minuterna, kommer det inte att fungera. Och på skor – det kommer ut.

Skodon

Slitna ut för att vara bekväm och polerad till en glans – inte mer, inte mindre – skor är det första tecknet på en gentleman.

Apa

Akta dig, det här är en dandy: ett sådant par skor är aldrig det första eller sista i en mans garderob..

Brogues eller Derby

Grattis: en snygg representant för det kreativa yrket.

Oxfords

Den perfekta symbiosen av mogen smak och sunt förnuft, troligen tillhör din motsvarighet en konservativ affärsmiljö.

Loafers

Han är förmodligen inte affärer … eller åtminstone inte affärer idag – det finns många fördomar om människor som gör affärer med loafers.

Espadrilles, sneakers, canvas sneakers i staden – din motsvarighet underskattar tydligt graden av formalitet i evenemanget

Frisyr

Bättre än skor, bara hans frisyr kommer att berätta om en man. Den optimala hårlängden, som ger bilden av sin ägare maskulinitet och grooming utan risk för att misstas som en metroseksuell, är måttligt kort, med en öppen nacke.

Snygg styling

Herrar kamma håret framifrån eller åt sidan: det finns ingen anledning att vara rädd för en man som tillgriper stylingprodukter (om produkten väljs korrekt märks dess närvaro knappt).

Baby lugg

Men var rädd för dem vars frisyr inte har förändrats sedan den sovjetiska dagiset – de förblir trogna mot de knappa korta smällarna, på grund av vilka de ser infantila fram till ålderdomen.

Extra lockar

Strängar som hänger framför och runt ansiktet, vars ägare har en vana att djärvt kasta bort dem genom att vrida på huvudet, är ett tecken på likgiltighet mot grooming (en av bedrifterna hos vanligt folk).

Skallig och cool

Skalligt huvud är en stadig trend som deklareras av GQ. På exemplet med Stephen Covey, Oleg Boyko, Bruce Willis och Fyodor Bondarchuk, är det lämpligt för den konstnärliga och affärsscenen. Världsarenans lejon, prins Philip, prins Charles och prins William, Carl XVI Gustav, Harald V, utan att komplexa, fortsätter att kamma de tunnade trådarna tillbaka.

Bil

Ok, han kan ge dig en lift efter dagen, men tänk inte ens på att bjuda in honom hem. Håll avstånd till tredje dagen. För det tredje kan du bli taktil. På den femte kan du tillåta dig att kyssa. Den tionde kan spenderas i sängen. Om du gör allt rätt kommer det att finnas ett registerkontor efter den 15: e.

Hyundai Solaris, Ford Galaxy, Kia Rio, Renault Logan

Icke-beskrivande sedans ser övertygande ut: kom ihåg att din motsvarighet kan tjäna extra pengar på fritiden på Uber.

Fiat och Mini

Bilar är relativt rika unga damer – se till att bilen inte lånas av en syster eller flickvän. Och om inte, fortsätt leta – det är misstänkt!

Mercedes

Lämna gradvis diskursen om äldre statussymboler och återgår till den coola kategorin – du kan andas. Det är sant, inte för länge, om din motsvarighet bara är någons chaufför.

BMW, Audi

Solid medelåldersklass. Om föraren inte beter sig oförskämd på vägen kan du räkna med bra sätt i relationer. Och om den lägsta körhastigheten är 60 km / h, spänn upp först.

Bentley, Rolls Royce

Endast retromodeller som producerades åtminstone innan brittiska bilmärken köpte ut tyska Volkswagen och BMW betraktades som indikatorer för smak och klass, vilket omformade den kungliga estetiken för borgerliga påståenden om komfort och show..

Förutom uppmärksamhet på externa attribut som indikerar dess livskraft, tappa inte din vaksamhet vid bordet! Förresten han äter, hur mycket han dricker och vad han pratar om, kan du förutsäga scenariot för ditt bröllop, smekmånad och principerna för att uppfostra vanliga barn. Om allt inte är som prinsens, men artighet och feromoner har redan gjort sitt jobb – ta det som det är! Stil och uppförande införs här och här .