Okcategoryrad

Inte som andra

Vi har en dejt. Den andra i rad. Hon sitter mittemot mig och ler. Ibland rör han sina läppar med fingrarna – när han skrattar – och detta är knappast en manifestation av komplex. Hon har inget att skämmas för – ett vackert leende, vackra tänder. Och jag undrade plötsligt vad en man borde vara?

Jag kunde skriva ”säkert”, men ärligt talat är jag inte säker. Jag är över trettio, jag är frånskild; Jag uppskattar kvinnor och jag behöver något annat från dem förutom sex. Nu vill jag förstå vad jag behöver av just den här kvinnan. Jag vill också förstå vad hon behöver av mig. Vad vill hon?

Varje man efter trettio kommer säkert att ställa sig denna fråga och titta på en kvinna som sitter på avstånd av utsträckta ben. I princip kan du svara om du inte är en dåre. Men hon spelar nog. Och jag spelar också. För så är det. Könens lek. Du har nog hört talas om detta …

I landet Arshavin

Med handen på hjärtat kommer jag att säga: bilden som jag presenterar för unga damer på deras första möten är väldigt vacker och skiljer sig inte mycket från min verkliga. Jag är en normal kille, utan några speciella brister, även om det beror på hur du ser på det … Ibland visar det sig att frånvaron av uppenbara minus blir till ett ännu större minus. Sådan är paradoxen.

För en månad sedan träffade jag en tjej. Glad, intelligent, skarp tunga. Det var uppenbart att vi skulle träffas, men bara så länge det inte handlade om fotboll. Jag bryr mig inte om sport på något sätt. Speciellt fotboll. En gång somnade jag till och med i en bar för att tjuta av fans som tittade på sändningen av en match mellan någon och någon. Flickan frågade om jag gillar det … och då lät en mans efternamn, helt okänt för mig.

– Vem är det? – frågade jag, – och insåg genast att saker och ting var dåliga.

– Gillar du inte fotboll? – skönheten blev förvånad. – Vad älskar du då?

Jag tillbringade lång tid på att förklara vad som intresserar mig i verkligheten, men striden förlorades. I landet Arshavin vill varje jägare veta hur vårt spelade igår. Och om han inte vet finns det en direkt väg till hans dumpning. För inte ett barn.

Vet din plats

Sexspelet har sina egna tydliga regler. Enligt dem är mannen mull, hårig och illaluktande. Han är teknisk och fysiskt stark: med entusiasm skär han, sågar, maler. Kan bygga ett hus. Röker och dricker. Kör bil. Extremt ivrig efter det kvinnliga könet. Med ett ord, ett kors mellan en tjurfäktare och en tjur, en smart tjej och en jävel. Och det kvinnliga könet spelar med makt och huvud, även om det är missnöjt.

I Ryssland drog detta spel vidare. Under sovjettiden är det förståeligt: ​​livet, som de säger, dikterade. Tjänsten var så diskret att mannen var tvungen att utrusta sitt liv med ”dessa händer”, det fanns få bilar, så de unga damerna fick inte köra. Allt var klart och tydligt: ​​här finns kvinnor med sin shu-shu-shu, gåta och rika borscht, där – män med calluses, ett garage och en oumbärlig drink. Alla kände till sin plats och klättrade inte in på någon annans territorium.

Avgångarna som den första kvinnokosmonauten togs emot med entusiasm, men alla förstod att detta är ett engångsfenomen och aldrig skulle bli annorlunda: ”Babu, i rymden! Vad tänker de! ” Men de dagarna är över. Och frimärkena kvar.