Okcategoryrad

Skild från barn: finns det några chanser att hitta en värdig kandidat

Vad lockar män till en kvinna som redan har varit gift? Ta reda på vem som har fler chanser att skapa en lycklig familj.

Skilsmässa i sig är inte en glad och ganska svår händelse, det är svårt för en kvinna att återhämta sig efter ett så smärtsamt slag mot självkänslan. Och sedan upprepar folk runt: ”Och var är du nu med” trailern ”? Vem behöver, vem tar med barnen? ” Och till och med Internet ger som svar på en begäran om skilsmässor envist ut mäns bloggar och artiklar som berättar varför du inte i något fall ska gifta dig med en sådan kvinna och till och med ta ansvar för andras barn. Men påverkar skilsmässans stämpel och det faktum att bredvid dig har det mest kära och älskade barnet, eller till och med flera, verkligen din kvinnliga lycka? Låt oss försöka lista ut det tillsammans.

Alla flickvänner parvis?

Till att börja med, kom ihåg alla ensamma flickvänner och bara bekanta med kvinnor som bara inte kan hitta sin själsfrände. Skulle du vilja säga att bland dem finns helt ”frånskilda kvinnor” och var och en har först barn? Ingenting av det slaget, förmodligen fullt av vackra, framgångsrika och ogifta. Gå nu igenom minnet på dem som är i ett lyckligt äktenskap. Återigen är det osannolikt att absolut alla gifter sig för första gången. Ja, ja, många människor lyckas hitta sin älskade och den enda bara för andra eller tredje gången. Och notera, de män som blev kär i dem var inte generade över skilsmässan före familjens lycka..

Manliga rädslor

Låt oss nu se vad dessa män är rädda för, som hävdar att de springer från skilsmässor som eld? Att de omedelbart dras till registret. Det kommer att hänga runt din hals en massa bekymmer om andras barn. Vad får dig att spendera mer pengar – familjen blir omedelbart tre eller fyra gånger mer, och inte två gånger. Vad kommer att jämföras med det förra. Att frun kommer att ha ett dåligt humör – tänk om hennes tidigare äktenskap på grund av detta bröt upp? Du kan räkna upp ytterligare, men det räcker redan för att dra den huvudsakliga slutsatsen. Om sådan rädsla är närvarande är det helt enkelt inte din man. Kanske inte tillräckligt stark och självsäker för att bli ett pålitligt stöd för dig och en bra far för dina barn. Eller till och med för ung. Ja, det är bara inte den som verkligen älskar dig. Så att alla fördomar blir småaktiga och försvinner i bakgrunden.

De erfarna åsikterna

Visst har du bekanta män vars åsikt du litar på och från vilka du kan be om råd. Men även om inte spelar det ingen roll. Vi pratade med just sådana män – framgångsrika, självsäkra och samtidigt … gift med skilsmässor! Och vet du vad de sa? Först: när det finns en känsla spelar alla dessa ”trailers” och tidigare ”gifta” ingen roll. Och för det andra: tjejer, tro inte att du inte har någon chans! Tvärtom, på många sätt är du bättre.

Här är nio skäl till varför en anständig, stark och attraktiv man kommer att gifta sig med dig..

Du har erfarenhet av äktenskap och familjeliv. Detta innebär att förstå vad en man behöver.

Lär dig att planera en budget och organisera vardagen.

Du har redan gått upp och troligen kommer du inte att dra din älskade till barer och klubbar för att dansa och festa hela natten.

Det finns färdiga barn i din ”grundkonfiguration”. Sömnlösa nätter, oändlig gråt, tandvård och andra barndoms hälsoproblem ligger bakom.

För de män som vill ha sitt barn är du en mamma som redan har fött barn. Dessutom vet du hur man kan uppfostra barn och ta hand om dem..

Du är feminin, känslomässigt mogenare än dina unga konkurrenter, från vilka du mer sannolikt kan förvänta dig raserianfall.

Hantera din sensualitet och vet vad du vill.

Du vet hur du presenterar dig i samhället eller ett sällskap med vänner, ser bra ut och betonar din värdighet.

Du kommer att värdesätta relationer mer och göra kompromisser.

Hittade dina styrkor på den här listan? Tja, bara älska och uppskatta dig själv. Och var säker: du kommer definitivt att möta din lycka.